APARITII

Media

AMA RĂDULESCU, Managing Partner în echipa leoHR - COMUNICAT DE PRESĂ

Articol publicat in leoHR Media

Începând cu luna mai, AMA RĂDULESCU s-a alăturat echipei leoHR în rolul de Managing Partner. Ama se va implica activ în managementul proceselor operaționale, coordonarea echipelor și în dezvoltarea de noi servicii și produse.

Revenirea umanului în capitalul uman

Articol publicat in Revista Biz

Contextul crizei sanitare apărut în plină criză a capitalului uman: așteptări ale mediului de afaceri de la generațiile ce vin de pe băncile liceelor și universităților, intervenția statului în economie cu impact major în domeniile de activitate grav afectate, un megatrend în care pășeam timid dar spre care acum alergam, și anume work from home și o digitalizare care abia acum ne ajuta să îi înțelegem avantajele, dar să descoperim și reversul medaliei.

Cum ar trebui sa arate evaluarile in 2018

Articol publicat in wearehr.ro / AUGUST 2018

Dacă stăm să ne uităm cu onestitate la cum se întâmplă evaluările în mod normal, cred că nu mai e nicio surpriză nici pentru oamenii de HR, nici pentru team leaderi, nici pentru management că rezultatele nu reflectă neapărat realitatea și că pot interveni o grămadă de factori care să influențeze angajații atunci când răspund la ele.