leoHR a luat nastere din dorinta de a impartasi succesul din cei 20 ani de activitate profesionala, din care, mai mult de jumatate in functii de management. leoHR furnizeaza servicii de selectie si recrutare specializata, livreaza servicii si strategii in zona de retentie, servicii de consultanta in managementul resurselor umane, precum si servicii de formare profesionala / training.

Ne mandrim cu o expertiza inalta in ceea ce priveste serviciile de selectie si recrutare. Mai mult, pasiunea pentru servicii de calitate si abordarea diferita de-a lungul celor 20 ani de activitate a facut diferentierea si a impulsionat cresterea standardului de calitate la un nivel cat mai inalt.

Fie ca vorbim de pozitii entry level sau senior management, proiectele de recrutare sunt customizabile; derularea procedurilor de recrutare si selectie va fi una rapida si eficienta, iar aspectul cel mai important pe care il vom avea in vedere va fi constituit de cerintele si necesitatile clientului.

Ne vom asigura ca vom furniza cei mai potriviti candidati pentru pozitia care face obiectul proiectului, tinand cont de cerintele postului furnizate de catre client.

In contextul actual, al unei economii extrem dedinamice, companiile si-au dorit securizarea talentelor, astfel incat leoHR a fost printre primele firme care au dezvoltat instrumente in zona de retentie, inca din 2014. Produsul star este stay interview care ofera ca principale avantaje rentabilitatea costurilor, descoperirea climatului de munca real, dar si cresterea retentiei. De asemenea, avem echipe dedicate proiectelor de exit interview, proiecte prin care marea majoritate a clientilor au transformat o pierdere prin castig beneficiind de o radiografie foarte clara a motivelor reale pentru care oamenii parasesc organizatia.  Mai mult, suntem o echipa formata atat din seniori cat si din juniori, imbinam metode traditionale cu metode inovative si creative.

Valori

Avem repere clar definite care ne ghideaza la fiecare pas si ne ofera un plus de coerenta in
valorificarea instrumentelor pe care le punem la dispozitia partenerilor nostri.

Abordare noua

Abordare noua

Aducem o noua abordare in domeniul serviciilor de resurse umane

Adaptabilitate

Adaptabilitate

Furnizam solutii adaptabile de resurse umane pentru mediul de afaceri

Excelenta

Excelenta

Oferim servicii de inalta calitate si profesionalism

Misiune

Misiunea este una singura: sa oferim cele mai bune solutii si instrumente pe baza carora cei care ne solicita expertiza sa obtina rezultatele asteptate.
Pe scurt, oferim excelenta in resurse umane.

Expertiza