MEET OUR

Brilliant minds

Acoperim tot spectrul de servicii necesare in recrutarea si retentia angajatilor, cu instrumente special construite pentru a maximiza succesul afacerii tale.

 

Hai sa ne cunoastem!

Afla mai multe informatii despre membrii echipei leoHRLeonard RIZOIU

MANAGING PARTNER

Leonard are o experienta de peste 15 ani in domeniul resurselor umane, atat la nivel national cat si international. Ca Business Unit Manager pentru companii multinationale de resurse umane, dar si din postura de Managing Partner pentru o companie specializata in recrutare si selectie, Leonard a coordonat diferite proiecte si echipe de consultanti atat in Europa cat si in US si Canada.

Printre realizarile din cariera amintim implicarea ca partener strategic in diferite start up-uri si proiecte dintr-o paleta diversificata de industrii : automotive si manufacturing, sales & marketing, finance & banking, BPO, Shared Service Center si Call Centers, pharma si servicii, dar si in zona de consultant in aria resurselor umane.

Ca trainer, Leonard are o buna expertiza si o experienta vasta in livrarea metodologiilor de invatare activa in domenii printre care se numara comunicarea, abilitati de vanzare, diferite cursuri in zona de recrutare si selectie, strategii de recrutare, public speaking, social media, etc. Leonard a absolvit Inginerie Economica apoi si-a continuat studiile postuniversitare cu programe de master in Managementul Strategic al Resurselor Umane si Comunicare Organizationala.

Are certificari internationale in Account Management (Miller Heiman – Milano), Formator CNFPA (ANC), Assessments & Personality Inventory, Coaching & Dezvoltarea Carierei.

Cuvinte care il caracterizeaza: sociabilitate, profesionalism, orientare spre rezultate.

Oana EPECU

RECRUITMENT SPECIALIST

Oana s-a alaturat echipei leoHR in Ianuarie 2016; experienta ei anterioara in functii suport s-a potrivit perfect cu nevoile echipei din acea perioada. La inceput a fost responsabila cu baza de date si a adus un input extreme de valoros la intocmirea target list-urilor; de asemenea se ocupa cu gestionarea si updatarea CV-urilor din baza de date si relationarea cu candidatii care solicitau informatii despre pozitiile vacante.

In prezent ocupa functia de Specialist in Recrutare fiind responsabila de proiecte de la entry level pana la top management. De asemenea, Oana si-a terminat studiile in domeniul managementului serviciilor, acum fiind unul dintre specialistii nostrii responsabili cu proiectele de consultanta Stay Intervew.

Cuvintele cheie care o caracterizeaza: organizare, analiza, echilibru.

Antonia EPECU

JUNIOR RECRUITER ANALYST

 

Antonia este in prezent studenta la Facultatea de Psihologie a Universitatii din Bucuresti si doreste sa isi construiasca o cariera in domeniul resurselor umane, iar dorinta de a lucra cu oamenii o motiveaza sa se implice in cat mai multe activitati si proiecte.

In 2014 s-a alaturat Organizatiei Non-Guvernamentale “Together Everyone Achieves More” ca voluntar, asociatie in cadrul careia si-a dezvoltat abilitatile de comunicare si cooperare si a sustinut diferite workshop-uri de teambuilding, comunicare si leadership. A absolvit un curs de Project Management si un curs de Training si Teambuilding. Din 2015 a inceput primele activitati in domeniul recrutarii si selectiei, iar in 2016 a combinat activitatea de call center cu cea de vanzari.

Este o persoana optimista, comunicativa, empatica, adaptabila si orientata spre crearea unitatii in cadrul echipei.

Cuvintele care o caracterizeaza: creativitate, sociabilitate si lucrul in echipa.

 

Andreea SAMOILA

RECRUITMENT SPECIALIST

Absolventa a Academiei de Studii Economice, Andreea s-a alaturat echipei in mai 2017. Experienta ei cu mediul de lucru business a ajutat-o sa isi dezvolte abilitatile de relationare ce au contribuit semnificativ la dezvoltarea sa , atat profesionala cat si personala. Are o atitudine orientata catre client/candidat si stie sa asculte activ si sa isi extraga toate informatiile de care are nevoie.

A ales sa isi continuie drumul carierei sale in HR, motivata de dorinta de a incerca si accepta noi provocari si oportunitati. In anul 2012 Andreea a obtinut si atestatul de Inspector Resurse Umane si isi doreste sa isi continue studiile in acest domeniu. Este o persoana pozitiva,reponsabila, cu o mare capacitate de asimilare a informatiilor si a lucrurilor noi si care se implica activ in tot ceea ce face.

Cuvinte cheie care o caracterizeaza: energie, ambitie, profesionalism, pasiune.

Paul POPAIACU

RECRUITMENT SPECIALIST

Paul este student al Facultatii de Drept, o persoana energica si pozitiva ce s-a alaturat echipei in luna mai 2018. Experienta cu mediul de lucru business l-a ajutat sa dezvolte o atitudine orientata intotdeauna atat catre client, cat si catre candidat. Indiferent de complexitatea provocarilor pe care le intampina, are o abordare hotarata si entuziasta, cu scopul de a atinge intotdeauna cele mai bune rezultate.

Cuvinte cheie care il caracterizeaza: punctualitate, promptitudine, optimism.

Cezar MITROI

RECRUITMENT SPECIALIST

 

Cezar este absolvent al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative si a devenit interesat de domeniul Resurselor Umane dupa finalizarea unui curs POSDRU in acest domeniu, in urma caruia a obtinut si un atestat. In anul 2018 a inceput sa aplice cunostintele dobandite in cadrul pozitiei de Specialist Resurse Umane, prin intermediul numeroaselor proiecte de recrutare. Dorinta continua de a invata si de descoperi noi arii de cunoastere ii alimenteaza curiozitatea si productivitatea.

Cuvinte cheie care il caracterizeaza: organizare, promptitudine, flexibilitate.